Siuntion tunnit tiistaisin – nyt myös Kehonhuolto

Aika miettiä hyppyä kesälaitureilta jumppasaliin ja ilmoittautua mukaan! Siuntion minnattic tunnit alkavat syyskuun 5. päivä ja siirtyvät tiistai-iltoihin. Aloitamme vahvasti Power Slider intervallityyppisellä rutistuksella, sen jälkeen jatkamme lihaskuntoa kuntopiirityyliin Gymstick Original vastuskuminauhakepeillä ja illan päätteeksi rauhoitutaan Roller™ konseptiin pohjautuvalla Kehonhuoltotunnilla.

Viime kaudella suosiotaan kasvattaneella Gymstick tunnilla keskitymme alkuverryttelyn jälkeen lihaskunnon lisäksi liikkuvuuteen ja jätämme loppuvenyttelyt omatoimisiksi sillä tunnin pituus lyhenee 50 minuuttiin. Gymstickin perään voisikin olla oikein hyvä jatkaa samantien Kehonhuoltotunnille niin et jää paitsi ohjattua kehon huoltoa. Ilmoittaudu suoraan täällä:  Sjundeå gymnastikförening ilmoittautumispalvelu

Katso alta tarkemmat tuntikuvaukset ja mitä tulee ottaa mukaan tunneille. Kotiin viemisiksi saat reippaan olon ja toivottavasti myös maittavat yöunet. minnattic videokanava tarjoaa pienet tunnelmapalat eri tunneista. Aina ajankohtaiset tiedot eri tunneista löytyvät tunnit sivulta.


TIISTAI

 klo 18 – 18:45 POWER SLIDER

Gymstick Power Slider tunti on todellinen rasvanpolttotunti – se on intensiivinen intervallipohjainen rutistus!

Power Slider harjoittelualusta soveltuu lateraaliseen harjoitteluun, tasapainon kehittämiseen ja vartalon syvien lihasten harjoittamiseen. Tunnilla  vuorotellaan kahden liikkeen sarjoilla ja aktivoidaan tasapuolisesti koko kehoa!

 

 

 
minnattic gymstickklo 19 – 19:50 GYMSTICK

Gymstick Original kuminauhakepeillä kuntoa eri vastuksin. Kuntosali pienoiskoossa!

Gymstick Original 2.0 on toiminnallisen harjoittelun treeniväline, jolla pystyt tekemään paljon enemmän kuin ainoastaan vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Väline mahdollistaa vastusharjoittelun kaikissa liikesuunnissa ja missä tahansa kehon asennossa. Jokainen välineellä tehty harjoitusliike kehittää keskivartalon voimaa, tasapainoa, ryhtiä, koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä. Gymstick Original soveltuu lapsista senioreihin; kuntoutuksesta huippu-urheiluun; aloittelevista ammattilaisiin. Tunnilla tehdään erilaisia vastuksia hyväksikäyttäen koko vartaloa kuormittavia liikesarjoja sekä kierto- että paikkaharjoitteluna. Käytetään tehokkaasti hyväksi tätä erinomaista kuntoiluvälinettä, joka yhdistää jumppakepin ja vastuskuminauhat.

klo 20:00 – 20:55 ROLLER™ KEHONHUOLTO

Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa vahvistamalla, venyttämällä ja rullaamalla kehoa foam rolleria apuna käyttäen. Sopii jokaiselle kunnostaan huolehtivalle!

Katso tarkempi kuvaus sivustolta Kehonhuolto – Roller kehonhuoltotunti

SYYSKAUSI 2017

ti 5.9. – 5.12. HUOM! Tunteja ei pidetä ti 26.9. ja ti 10.10. Muut mahdolliset muutokset ilmoitetaan erikseen ilmoittautuneille.
ohjauskieli: suomi
Folksam Arena, Siuntio

OTA mukaan sisäliikuntakengät, vesipullo sekä hikipyyhe. Gymstick ja Kehonhuoltotunnille myös oma matto.
Ilmoittautuminen suoraan täällä: Sjundeå gymnastikförening ilmoittautumispalvelu

Katso tuntivideot täällä

Tekee niiin hyvää! Nähdään pian!

Vastaa