Uudet liikuntatunnit!

Nyt on alkamassa kivaa, tehokasta ja vähän erilaista liikuntaa! Oletko kuullut Power Slider tunneista? Vaikka tänä päivänä yhä enemmän halutaan mahdollisuutta harrastaa ja toimia oman aikataulun mukaisesti niin mikään ei ole yhtä tsemppaavaa kuin liikkua yhdessä. Toisista liikkujista ja ohjaajasta saamme usein sen tärkeän lisäpotkun ja innoituksen.

Pohdin viime talven aikana mitkä liikuntamuodot olisivat innostavia sekä osallistujille että itselleni sillä molempien on tunnettava tunti itselleen sopivaksi ja sopivan haastavaksi. Jos jokin on varma niin erilaista liikuntakokemusta hakevat löytävät jotain todella erilaista Power Slider tunneilta. Gymstick Original sen sijaan on tuttu mutta erittäin tehokas jumppakepin ja vastuskuminauhojen yhdistelmä – se on kuntosali pienoiskoossa. Laji kuin laji niin säännöllinen kehonhuolto on viisasta. Tähän Roller™ kehonhuoltotunnit ovat oiva vastaus. Kaikki alkaa rullauksen idean ymmärtämisestä ja lihaskalvon toiminnan oivaltamisesta. Kehonhuoltomuotona perinteinen hieronta kuuluu yhteistyökumppanuuteeni hieroja Anne Leiron kanssa.

Käy tutustumassa Tunnit sivulla näihin erilaisiin liikuntatunteihin ja milloin mitäkin on menossa. Viikkontuntien lisäksi aina on mahdollista keskustella teematunneista pienille ryhmille ja muista liikuntatempauksista vaikkapa yrityksen virikepäivään.

Yhteys sivulta löydät sekä sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron että yhteyslomakkeen jos tartut samantien toimeen. Miksipä et!

Power Slider

Gymstick Original

minnattic gymstick

Roller™ Kehonhuolto

20160509_173021

Hieronta

Hieronta - Anne

Vastaa