Palvelun sujuvuus

Henkilökohtainen valmennus, ravintoneuvonta ja ryhmäliikuntatunnit ovat tärkeitä palvelutuotteitani ja niiden sujuvuus on oleellinen osa asiakaskokemusta. Sama pätee luonnollisesti myös erilaisten suosittelemieni liikuntatuotteiden jälleenmyyntiin. Tämän kaiken ohella myös maksuliikenteen sujuvuus ja huolettomuus ovat tärkeitä asiakaskokemuksia. Sen vuoksi olenkin vastaanottanut jo jonkin aikaa erilaisia korttimaksuja. Nykyaikainen laitteisto ja ohjelmisto kulkevat näppärästi mukana mihin tahansa lähdenkin. Kunhan mobiilidata toimii myös maksuliikennepalvelu pelaa.
Ticket Virike®

Vastaanotan sekä Ticket Virike® (Mind&Body®) korttimaksuja että Virikeseteleitä maksusuorituksina. Näillä voit siis maksaa sekä ryhmäliikuntatunteja että henkilökohtaista valmennusta.

ticket-virike

Pankki- ja luottokortit

Vastaanotan seuraavia korttimaksuja: MasterCard, Visa, American Express, Maestro, V Pay, Visa Electron ja JBC. Näillä korteilla on mahdollisuus maksaa sekä ryhmäliikuntatunteja, henkilökohtaista valmennusta että tuoteostoksia.

izettle

Nähdään tunneilla ja henkilökohtaisissa valmennushetkissä! Jokainen niistä on ainutlaatuinen!
Korttimaksu
Maksukortin vastaanottaminen ja kuitin lähettäminen sähköpostiin sujuu kuin tanssi näin mukavan pienillä kannettavilla laitteilla.

Vastaa