Lahjaideaa!

Monet arvostavat tänä päivänä hyvinvointia tavarapaljouden edelle. Ajattele jos antaisitkin tulevina juhlapyhinä lahjaksi jotain enemmän? Jotain mistä lahjansaaja hyötyy hyvinvointinsa ja terveytensä eduksi. Toki voi lahja olla myös kuntoiluväline, joka tuottaa iloa ja parempaa oloa pidemmäksi aikaa.
HIERONTA

Hieronta toimii erittäin hyvin säännöllisenä ennalta ehkäisevänä kehonhuoltona. Hieronta auttaa myös palautumisessa liikuntasuoritusten jälkeen ja purkaa erilaisia jännitys- ja jumitiloja, joita on saattanut kehittyä pitkään jatkuneessa yksipuolisesti kuormittavassa työssä. Anne Leiro on hierojana arvostettu alan ammattilainen. Anne toimii Jaxxan toimipisteessä Kirkkonummen Jorvaksessa. Annelle voit soittaa numeroon 050 1954 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen anne.leiro@gmail.com ja sopia lahjakortin sisällöstä ja sen toimittamisesta. Katso myös voimassaoleva hinnasto sivulta minnattic.com/kehonhuolto/hieronta 

Kehonhuoltosivustoon laajemmin voit tutustua täällä minnattic.com/kehonhuolto

Hieronta - Anne

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS, LIIKUNTAOHJELMA TAI RAVINTONEUVONTA

Kaikki valmennukset perustuvat valmennettavan omiin tavoitteisiin ja ne ovat aina yksilöllisiä. Tavoitteena voi olla esimerkiksi fyysisen kunnon parantaminen, jolloin jaksat arkea paremmin, painonpudotus ja -hallinta, kiinteytyminen, lihaskunnon parantaminen tai vaikka ylipäätään liikunnan aloittaminen uudelleen vuosien jälkeen. Soita Minnalle numeroon 040 583 2353 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen minna@minnattic.com ja sovi tarkemmasta keskustelusta mitä voisit antaa lahjaksi ja sovi lahjakohtin sisällöstä sekä sen toimittamisesta.

Lue lisää toiminnastani sivuilta minnattic.com/minnattic ja minnattic.com/valmennus

minnattic yhteys

KUNTOILUVÄLINE TUKEMAAN OMATOIMISTA HARJOITTELUA

Yksi vaihtoehto lahjaksi voi olla myös uusi kuntoiluväline tai lahjakortti, jonka lahjansaaja voi käyttää mieleisensä tuotteen ostoon. Joskus mieleinen kuntoiluväline voi lisätä omaa harjoittelumotivaatiota ratkaisevasti puhumattakaan harjoittelun tehokkuudesta. Oma välineistö vapauttaa harjoittelemaan juuri silloin kun se lahjansaajalle sopii. Se on myös ajan henki!

minnattic kuntoiluvälinevalikoimaan kuuluvat Gymstick™, Fitrocks™ sekä Fightback tuotteet

Gymstick on kotimainen yritys ja kuntoiluvälinemerkki. Valikoimasta löytyvät pienet kuntoiluvälineet ja varusteet, kuntolaitteet, hyvinvointituotteet, penkit ja telineet. Fitrocks kuntoilukivet edustavat uutta suomalaista kivistä tehtyä kauneutta ja liikunnallista toimivuutta. Nämä kuntoiluvälineet sopivat myös upeasti sisustuselementeiksi, joten mikä olisikaan parempaa kuin napata olohuoneen hyllyltä kaunis kivi kuntoiluvälineeksi. FightBack-brändi taas syntyi suomalaisen freestylelaskijan Pekka Hyysalon dramaattisesta tarinasta: epäonnistuneesta laskusta, vakavasta loukkaantumisesta ja sitä seuranneesta kuntoutuksesta ja taistelusta takaisin. Gymstick luovuttaa jokaisesta myydystä FightBack kuntoilutuotteesta osan FightBack-organisaatiolle.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin sivulla minnattic.com/kuntoiluvalineet Sovi Minnan kanssa lahjasta ja sen toimittamisesta sinulle soittamalla numeroon 040 583 2353 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen minna@minnattic.com

gymstick_logo_red       fitrocks-logo       fightback_logo

Anna lahjaksi hyvinvointia!

minnattic yhteistyössä Jaxxa Työfysioterapiapalvelut kanssa

Vastaa