FitRocks – kuntoilukivien rockaava kauneus!

FitRocks™ on uusi kotimainen kuntoiluvälinesarja. Sarjasta löytyvät niin käsipainot, kahvakuulat kuin erilaiset ote-, naru- ja lekakivetkin. Lihashuoltorulla on varmasti erilainen kuin aiemmin käyttämäsi rullat. Upea lisä näissä kuntoilukivissä on niiden kauneus ja rockaava ulkonäkö! Voit jättää ne näkyville osana sisustusta muistuttamaan lihaskuntoharjoittelusta mutta myös tuomaan iloa ja hilpeyttä kodissasi tai työpaikallasi niiden erilaisen ulkonäön takia.

Tässäpä siis yksi vaihtoehto myös lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea! Voit tilata FitRocks™ kuntoilukiviä minnattic kuntoiluvälinevalikoimasta. Ota yhteyttä!

Fitrocks kodissa

Fitrocks™ kuntoilutuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteet valmistetaan graniittikivestä ja koivusta sekä hamppuköydestä. Graniittikivi on ominaisuuksiltaan kovaa ja kestävää, ja siksi se sopii hyvin myös kuntoiluun. Koivua käytetään yleisesti huonekalupuuna. Koivupuu antaa Fitrocks tuotteille laadukkaan ja miellyttävän tuntuman. Tuotteet kasataan käsityönä Suomessa ja materiaalit ovat 100 % kotimaisia.

Lue koko FitRocks™ tarina täältä.

fitrocks_käsipaino_rulla

Vastaa