Nyt on paras aika aloittaa

Paras aika aloittaa mitä tahansa on juuri nyt! Mikset innostuisi aktivoimaan itseäsi liikkumaan näin pimeimpään aikaan. Tässä ajankohdassa vallitsevana on voittajafiilis kun liikuntapaikoilla, lenkkipoluilla ja kuntosaleilla puurtavat nimenomaan ne, jotka ovat jo löytäneet säännöllisen liikunnan riemun ja siellä on todellisuudessa juuri nyt tilaa uusille innostujille.

Perinteiset ruuhkakaudet liikuntapaikoilla ovat tammikuu ja kesälomien jälkeiset kuukaudet. Niin se vain menee, että näiden ajankohtien jälkeen osan innostus laantuu. Syitä on monia. Ehkä tuli valittua laji, joka ei lopulta sopinutkaan itselle. Ehkä tuli ahnehdittua liikaa kerralla. Jokin ei vain toiminut. Tämän voisi kääntää itselleen toisinpäin. Nyt juuri on hyvää tilaa ja aikaa harjoitella rauhassa vaikkapa kuntosalin laitteiden käyttöä, miettiä mikä se oma tahto ja tarve on. Luoda itselle tavoitteet, pienet järkevät askeleet eteenpäin ja etenkin päätös toimia. Jos käytät aikaasi paljolti lasten harrastusten parissa heidän liikuntapaikoilla odotellen pue päällesi liikuntavaatteet ja mieti mikä olisi se liikuntamuoto, jota voisit helposti harrastaa tällä välin. Itse ilmoittauduin aikanaan aikuisten uinnin tekniikkaryhmään sillä välin kun pikku piltti opetteli uimakoulussa uimaan. Vaikka lähtisit (sauva)kävely- tai juoksulenkille niin kyllä ne liikuntatädit ja -sedät soittavat vanhemmille jos pikkuiselle sattuisi jotain. Ota siis itsellesi omaa aikaa!

Paras treeni on se mikä tulee tehtyä!

Kun tammikuu sitten koittaa oletkin jo valmiinpana puurtamaan todenteolla kesäkunnon eteen. Siihenhän niin moni meistä aina tähtää. Tosiasiassa se niin sanottu kesäkuntoon pääseminen on syytä aloittaa jo syksyllä. Etenkin jos tavoitteenasi on saada useita kiloja pois ja kiinteytyä lähelle aikaa, jolloin vaatekoko oli puristamaton ja peilistä katsoi energinen ja itseluottamusta pursuava minäsi.

TARTU SIIS HÄRKÄÄ SARVISTA JA TAKLAA PIMEIN AIKA!

Ota yhteys sinulle sopivaan liikuntapaikkaan ja valmentajaan. Jos sinulla on pääsy JHC:n salille Jorvaksessa soita minulle, olen ensi viikon jälkeen varsin tiivisti siellä joka tapauksessa. Tehdään yhdessä sinulle sopiva ohjelma ja jutellaan muutenkin mikä voisi olla sinun juttusi hyvinvointisi suhteen. Autan mielelläni myös muissa lihaskunto- ja liikuntaohjelmissa, aina ei tarvitse lähteä salille.

Tutustu sivustooni: Valmennus

Soita 040 583 2353 tai lähetä sähköpostia minna(at)minnattic.com

INTOA JA TAHTOA PELIIN VAAN!

Vastaa