Kuntoiluvälineuutisia

Kuntoiluvälinerintamalla tapahtuu jatkuvaa kehitystä mikä on hienoa ajatellen, että joskus mieleinen kuntoiluväline voi lisätä omaa harjoittelumotivaatiotasi ratkaisevasti puhumattakaan harjoittelun tehokkuudesta. Oma välineistö vapauttaa sinut harjoittelemaan juuri silloin kun se sinulle sopii. Monet ovatkin rakentaneet kotiinsa isommat tai pienemmät liikuntatilat välttääkseen ruuhkaisat ryhmäliikuntakeskukset.

Gymstick-kuntoiluvälineet mukaan lukien FightBack ja Fitrocks -tuotteet ovat kuuluneet minnattic suosituksiin ja tilausmyyntiin jo parisen vuotta. Näihin voit tutustua Kuntoiluvälineet-sivulla. Gymstick Uutuudet-sivulta näet helposti mitä uutta heiltä on viime aikoina tullut markkinoille. Itse kiinnitän luonnostaan huomioita erilaisiin lihaskalvo- ja hierontarulliin sekä -palloihin. Kehonhuolto kun on lähellä sydäntäni.

Artikkelikuvan Speed Rope Pro -hyppynaru on tarkoitettu kovaan toiminnalliseen harjoitteluun. Juuri sopivan painoinen teräsvaijeri yhdessä ergonomisesti muotoiltujen kahvojen kanssa mahdollistavat tasaisen ja kovan pyörimisnopeuden sekä tehokkaan harjoittelun. Työkaluista vapaa pituuden säätö. Pituus: 300cm. Materiaali: Alumiini, päällystetty teräsvaijeri.

Alla muutamia kuvapoimintoja uutuuksista jälleenmyyjäarkiston tarjoamana.

Myofascia hieronta-narupallo 6,5 cm

 

 

 

 

 

 

Myofascia pallo 12 cm

                

Uutuuksista löytyy jopa juomapullon ja lihaskalvorullan risteytys. Tässä vaiheessa tunnustan, etten ole vielä päässyt kokeilemaan sitä. Sopisi varmaan matkoille mukaan otettavaksi.

Bottle Roller – Pullorulla

   

Myös pienemmät kotiin sopivat välineet kiinnostavat. Näistä kannattaa huomioida levypainojen käyttö vaikkapa erilaisissa kehon liikkuvuus harjoituksissa. Saat painosta lisäpuhtia. Levypainoa ei aina tarvitse laittaa levytankoon.

Iron Weight Plate – Levypaino 1,25 kg – 2,5 kg – 5 kg – 10 kg – 15 kg – 20 kg

                

Mitkä tuotteet sinua innostavat Gymstick Uutuudet-sivulla? Kun haluat kysyä tuotteista lisää tai tilata jotain lähetä Minnalle sähköpostia tai soita, yhteystiedot ovat täällä.

FightBack hyppynaru        FightBack hikinauhat        Kisakuulat 8-32 kg           Interlocking palamatto 100 x 100 x 2 cm

                 

 


 

Vastaa