Kesätunnit Siuntiossa

Tänä kesänä on mahdollisuus osallistua kolmelle Minnattic Gymstick Fit -tunnille. Muokkaan ohjelmat ulkokentälle sopiviksi. Et tarvitse omaa Gymstick Originalia vaan käytämme yhdistyksen välineitä ja niitähän löytyy eri vastuksilla. Sininen (medium) ja musta (strong) ovat yleisimmin käytetyt.  Myös vihreitä (light) on useampia muutaman hopeisen (extra strong) lisäksi. Tule kokeilemaan ja löydä itsellesi sopiva taso.

Torstai 14.6. klo 18.00–19.00
Tiistai 26.6. klo 18.00–19.00 (aiemmin ilmoitettu torstai 28.6. eli päivä vaihtunut)
Torstai 9.8. klo 18.00–19.00

Paikka: Urheilukentän itäinen pääty Aleksis Kiven koulun päässä.
Hinta: 5 eur / kerta, maksuvälineet: käteinen, Smartum ja Ticket Virike -setelit, Smartum-saldo, Ticket Duo-saldo tai Ticket Virike-saldo. Saldolla maksavat näyttävät kuitin puhelimen ruudulta.
Järjestäjä: Sjundeå Gymnastiksförening r.f.
Ohjaus: Minna Hallikainen minnattic

Gymstick Original 2.0 on toiminnallisen harjoittelun treeniväline, jolla pystyt tekemään paljon enemmän kuin ainoastaan vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Väline mahdollistaa vastusharjoittelun kaikissa liikesuunnissa ja missä tahansa kehon asennossa. Jokainen välineellä tehty harjoitusliike kehittää keskivartalon voimaa, tasapainoa, ryhtiä, koordinaatiota, voimaa ja kestävyyttä. Gymstick Original soveltuu lapsista senioreihin; kuntoutuksesta huippu-urheiluun; aloittelevista ammattilaisiin. Tunnilla tehdään erilaisia vastuksia hyväksikäyttäen koko vartaloa kuormittavia liikesarjoja sekä kierto- että paikkaharjoitteluna. Käytetään tehokkaasti hyväksi tätä erinomaista kuntoiluvälinettä, joka yhdistää jumppakepin ja vastuskuminauhat. Kuntosali pienoiskoossa!

KESÄN KAIKKI TUNNIT

Kesäohjelma kokonaisuudessaan löytyy yhdistyksen sivulta: https://www.facebook.com/sjundeagymnastikforening

Tule mukaan kuntoilemaan!

Vastaa