valmennus

PERUSTA

Kaikki valmennukset perustuvat valmennettavan omiin tavoitteisiin ja ne ovat aina yksilöllisiä. Tavoitteena voi olla esimerkiksi fyysisen kunnon parantaminen, jolloin jaksat arkea paremmin, painonpudotus ja -hallinta, kiinteytyminen, lihaskunnon parantaminen tai vaikka ylipäätään liikunnan aloittaminen uudelleen vuosien jälkeen.

Valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen, soveltuvat kuntotestit, valmennustapaamiset harjoitteineen ja keskusteluineen, harjoitusohjelmat ja liikuntakalenterin, ravintoneuvonnan, jatkuvan seurannan sekä puhelin- ja sähköpostituen asiakkaan ja valmentajan sopimassa laajuudessa.

Kaikki valmennukset ja kertaluontoisemmat liikuntakerrat tai esimerkiksi ruokapäiväkirja-analyysit ovat sovittavissa juuri sinun tarpeisiin.  Tärkeintä on, että jokainen toimii omista lähtökohdistaan.

Sopimuksen mukaan järjestän myös eri tapahtumiin vaikkapa ulkoliikuntahetkiä, joiden tarkoituksena on herätellä kehoa liikkuvuuteen. Erilaiset työhyvinvointikoulutukset kuuluvat myös palveluihini. Kysy tarjousta!


ESIMERKKEJÄ PAKETEISTA JA OHJELMISTA
”ALKUPOTKU”

Kuntoilun aloittamiseen ja uuden tien löytämiseen
249 eur/kk sisältäen 12 valmennustapaamista kolmen kuukauden aikana
soveltuu parhaiten liikunnan aloittelijalle

”VAHVISTUTAAN”

Vahvistusta nykyiseen tekemiseen ja harjoittelua yhdessä
159 eur/kk sisältäen 12 tapaamista noin 2 viikon välein kuuden kuukauden ajan
soveltuu kaikille, joilla liikunta on tavalla tai toisella mukana viikkorytmissä

”MATKATAAN”

Matka jatkuu ja haluat lisävirikettä ja harjoittelua yhdessä
89 eur/kk sisältäen tapaamiset kerran kuukaudessa vuoden ajan
soveltuu kaikille, joilla liikunta on tavalla tai toisella mukana viikkorytmissä


KUNTOSALIOHJELMA TAI MUU LIHASKUNTO-OHJELMA

Juokset, tanssit, hiihdät, kävelet tai sauvakävelet … harrastat mitä tahansa omaa lajiasi ja kaipaat lisää terää lihaskuntoosi
80 eur sisältäen yksilöllisen ohjelman alkulämmittelyineen ja venyttelyineen sekä ohjauksen salilla * tai muussa sovitussa paikassa

* salikohtainen rajoitus


RAVINTONEUVONTA

Liikut ja toimit mutta miten on järkevä ravinnon saanti? Painohaasteet suuntaan tai toiseen, myös hoikalla kehonkoostumus voi tarvita tarkistusta
80 eur sisältäen ruokapäiväkirja-analyysin, järkevän ravinnonsaannin perusteet ja suositukset tavoitteiden mukaisesti.


Kaikissa tavoitteissa valmentaja seuraa tuloksiasi, auttaa harjoittelemaan nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.