kuntoiluvälineet

Joskus mieleinen kuntoiluväline voi lisätä omaa harjoittelumotivaatiotasi ratkaisevasti puhumattakaan harjoittelun tehokkuudesta. Oma välineistö vapauttaa sinut harjoittelemaan juuri silloin kun se sinulle sopii. Se on ajan henki!

Alta löydät tietoja sekä Gymstick™, FightBack että Fitrocks™ tuotteista, joita minnattic suosittelee. Valikoimasta löytyy myös BosuTarjoan näitä tuotteita asiakkailleni yksilöllisten tarpeiden mukaisesti omaan erikoishintaan. Olen myös koulutettu Gymstick Trainer, joten opastan omalla toimialueellani välineiden oikeaoppisessa käytössä.

Ota yhteyttä!


Gymstick_Logo_red

wheel

Gymstick on kotimainen yritys ja kuntoiluvälinemerkki. Gymstickiltä löytyy laaja valikoima tuotteita sekä kotikäyttöön sekä ammattikäyttöön. Valikoimasta löytyvät pienet kuntoiluvälineet ja varusteet, kuntolaitteet, hyvinvointituotteet4, penkit ja telineet. Tutustu täällä sekä tuotteisiin että treenivideoihin.

FightBack_logo
fightbackFightBack-brändi syntyi suomalaisen freestylelaskijan Pekka Hyysalon dramaattisesta tarinasta: epäonnistuneesta laskusta, vakavasta loukkaantumisesta ja sitä seuranneesta kuntoutuksesta ja taistelusta takaisin. Fightback-organisaation tavoitteena on tukea urheilijoita, joilla on vakavia päävammoja (Lue lisää Fightbackistä). Gymstick luovuttaa jokaisesta myydystä FightBack kuntoilutuotteesta osan FightBack-organisaatiolle. Tutustu täällä sekä tuotteisiin että treenivideoihin.

fitrocks-logo

FitrocksFitrocks kuntoilutuotteet – kahvakuulat, käsipainot ja rulla –  suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteet valmistetaan graniittikivestä ja koivusta sekä hamppuköydestä. Graniittikivi on ominaisuuksiltaan kovaa ja kestävää, ja siksi se sopii hyvin myös kuntoiluun. Koivua käytetään yleisesti huonekalupuuna. Koivupuu antaa Fitrocks tuotteille laadukkaan ja miellyttävän tuntuman. Tuotteet kasataan käsityönä Suomessa ja materiaalit ovat 100 % kotimaisia.

Fitrocks tuotteet soveltuvat erinomaisesti kotikuntoiluun niiden käyttötarkoituksen mukaan, mutta myös niiden upean ulkonäön perusteella. Kivet ovat osa kodin sisustusta ja ne voi huoletta jättää näkyville muistuttamaan lihaskuntoharjoittelusta, mutta myös tuomaan iloa ja hilpeyttä koko perheelle niiden erilaisen ulkonäön takia.

Lue Fitrocks tarinaa ja tutustu tuotteisiin täällä.